PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Планове за лятото?

Go down 
+4
u.c.
Dulsi
go6on_kn
PrINce_kN
8 posters
АвторСъобщение
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeПон Юни 02, 2008 4:35 pm

Ами наближава края на учебната и година и аз мисля на работа да се хвана нещо на море няма да ходя сигорно няма с кой. Ваще планове какви са?
Върнете се в началото Go down
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeВто Юни 03, 2008 1:14 am

Моите планове са да се скъсам от бачкане и в началото на септември да отида на заслужена почивка. А след това - пак бачкане плюс учене. Само да видим как ще се получат нещата дотогава защото сега сесията е точно в разгара си.
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeВто Юни 03, 2008 9:50 am

и аз искам да се хвана на работа,ама като нищо не умея... Rolling Eyes то за момиче освен сервитьорка друго едва ли имаа.
Иначе курсове и учене Mad
и август се очертават единствените 10 приятни дни на моренце
мъка ще е това лято,а пък за другото не ми се и мисли
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeВто Юни 03, 2008 2:55 pm

Аз реших че трябва да изкарам пари да си взема нов телефон че стария беше на 1 месец като ми го откраднаха
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeСря Юни 04, 2008 5:16 pm

Изпити и между тях купони Cool
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeСря Юни 04, 2008 6:20 pm

Dulsi написа:
и август се очертават единствените 10 приятни дни на моренце

same само, че аз ще съм при един приятел на фотошоп рекламки да правя Very Happy размина ми се сервитьорството Very Happy
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeЧет Юни 05, 2008 8:19 pm

Ми на мен ми предстои "финалната права" Twisted Evil Сега, след матурите ме чакат изпити, очертава се доста пътуване около тях, ако не размисля в близкия месец...
Ако съм жива и здрава в края на юли целият този ад трябва да е приключил...
И на мен ми се иска да поработя месец, два, защото съм сигурна, че по този начин ще си отпочина-психическиWink
Но ще видим как ще се развият събитията...
MatSitY

MatSitY

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeПет Юни 06, 2008 12:22 pm

Радослава написа:
Ми на мен ми предстои "финалната права" Twisted Evil Сега, след матурите ме чакат изпити, очертава се доста пътуване около тях, ако не размисля в близкия месец...
И на мен ми се иска да поработя месец, два, защото съм сигурна, че по този начин ще си отпочина-психическиWink

ако питаш мен, по добре го удари на дискотеки и купон за последно вместо да работиш.. каква е тая мания сега кандидатствате и работа още лятото, а дори не ви е нужна Rolling Eyes cat
Радослава

Радослава

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeПет Юни 06, 2008 4:18 pm

Това си е до човек...Wink
А при мен си е и до период.Може след изпитите да не ми се излиза от нас...или да не ми се прибира в нас-т.е...да ми се бездейства, но предполагам, че няма да е такаSmile
Цялата година е била супер скучна, поне за мен и страшно еднообразна и ми се иска макар за месец да се разведря по някакъв начин.
Когато човек работи, в повечето случаи се среща с доста хора, общуването, динамиката, самата емоция е невероятно зареждаща, но и изтощаваща на моменти...Smile

Но...нека дойде все пак времето, в което ще решавам какво да правя :twiste
Dulsi

Dulsi

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeНед Юни 08, 2008 4:23 pm

MatSitY написа:
Радослава написа:

ако питаш мен, по добре го удари на дискотеки и купон за последно вместо да работиш.. каква е тая мания сега кандидатствате и работа още лятото, а дори не ви е нужна Rolling Eyes cat
как го каза "за последно"...не идва края на света,така че за всичко си има време
Радослава

Радослава

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeВто Юни 10, 2008 10:19 am

Е, сега-всичко по реда си Laughing
Завършихме, но пък да не ни отпишете Smile
А и нали казват, че..."Всеки край е ново начало" Wink
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeВто Юни 10, 2008 9:17 pm

Все пак "живеем" в България .. трябва да се работи ! Нали всичко е надолу с главата в милата ни държавица Rolling Eyes Дори може да зарежеш изпитите и да се захванеш по-здраво за психо-отпичиващата работа Wink
https://pmgkn.bulgarianforum.net
MatSitY

MatSitY

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeСря Юни 11, 2008 9:25 pm

Dulsi написа:
MatSitY написа:
Радослава написа:

как го каза "за последно"...не идва края на света,така че за всичко си има време

е после следват "учене учене учене".. като свършиш с учченето следва "работа работа работа" после семейство слупости и всякакви подобни и изобщо безгрижно лято няма
Dulsi

Dulsi

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeСря Юни 11, 2008 10:01 pm

кой както си го направи,нали знаеш Rolling Eyes
мисля,че човек ако е добре организиран и има желание би намирал време за всички тези неща
( за жалост не сам от организираните)
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeЧет Юни 12, 2008 4:35 pm

Мисля че ви още рано да работите. Живейте си живота, докато оше имате тая възможност. После ... цял живот ще се наработите Wink . Виж .. вече след две години следване е доста по-сложно ако не се захванеш с някаква работа. А ако е по специалността ти още по добре. А е и безсмислено да си излежа още едно лято, не че не ми се иска де Rolling Eyes
TwiSteR_kN

TwiSteR_kN

Брой мнения : 15

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitimeЧет Юни 12, 2008 7:54 pm

жалко че не мога да работят по спеиалността след 2та година Sad
ше тряа да убивам хлебарки afro
Sponsored content

Планове за лятото? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Планове за лятото?   Планове за лятото? Icon_minitime

Планове за лятото?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Развлечения-