Just_Slaff
Брой мнения : 7 Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Писна ми от гадни хора... Пет Сеп 14, 2007 10:37 pm | |
| Тук може да напишете за всичките лицемери, завистници, злобари и т.н. и т.н. Искам да кажа, че ми писна от такива хора . Не искам хората да са ЧАК ПА МИЛИ, ама все пак малко човечност да има. Днес на НДК ми вдигнаха колата с паяк, и това не беше чак толко лошо и не това ми е проблема.. Гадното беше когато се обаждам на Паркинги и Гаражи и питам дали колата ми е там и от къде да я взема. Тази "мила" дама ми каза някакъв измислен адрес и затвори. С мен имаше 3-ма души на по 30-40 год. и всички софиянци и абсолютно никой не знаеше това къде се намира. И така звънкам пак там, и при положение че вече знае че съм от Кюстендил пак я моля да ме насочи горе долу къде е, тая патка ми повтори адреса и затвори. Хубаво аз живея тука вече година и го намерих мястото, а можех да съм за 1-ви ден. И ако не бях отишъл там за 30 мин. и бяха затворили, и къде щях да спя ако не бях от тука (тука импровизирам, не знам може и да работят денонощно ). И ми става гадно защото при всяка такава кофти постъпка се сещам за всеки ватман, който не е искал да ми отвори вратата, не защото не може, просто не искат да проявят малко съпричастност. И цялата тази злоба която пръскат тия хора, не не са хора а боклуци, се разпростира все повече. Та... недейте да се държите гадно с някого, защото някой се е направил на тъпанар пред вас. Кажете си, ебал съм ги в злобните и ограничени същества, аз на пук на ще се дъжа човечно! | |
|
PrINce_kN
Брой мнения : 182 Age : 33 Location : Кюстендил Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: Писна ми от гадни хора... Съб Сеп 15, 2007 12:06 am | |
| мдаа като се замисля не ми се ходи на училище точно заради такива хора гадни лицемери завистници и злобари с половината клас съм скран защото ми писна да им слушам глупостите а като се замисля че преди винаги съм ги подкрепял | |
|
HeaD
Брой мнения : 135 Age : 37 Location : In the middle of nowhere Registration date : 03.09.2007
| Заглавие: Re: Писна ми от гадни хора... Пон Сеп 24, 2007 12:07 am | |
| Слав...факт...винаги е било така и винаги ще бъде | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Писна ми от гадни хора... | |
| |
|