PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Писна ми от гадни хора...

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Just_Slaff

Брой мнения : 7
Registration date : 29.08.2007

Писна ми от гадни хора... Empty
ПисанеЗаглавие: Писна ми от гадни хора...   Писна ми от гадни хора... Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 10:37 pm

Тук може да напишете за всичките лицемери, завистници, злобари и т.н. и т.н.

Искам да кажа, че ми писна от такива хора Sad. Не искам хората да са ЧАК ПА МИЛИ, ама все пак малко човечност да има. Днес на НДК ми вдигнаха колата с паяк, и това не беше чак толко лошо и не това ми е проблема.. Гадното беше когато се обаждам на Паркинги и Гаражи и питам дали колата ми е там и от къде да я взема. Тази "мила" дама ми каза някакъв измислен адрес и затвори. С мен имаше 3-ма души на по 30-40 год. и всички софиянци и абсолютно никой не знаеше това къде се намира. И така звънкам пак там, и при положение че вече знае че съм от Кюстендил пак я моля да ме насочи горе долу къде е, тая патка ми повтори адреса и затвори. Хубаво аз живея тука вече година и го намерих мястото, а можех да съм за 1-ви ден. И ако не бях отишъл там за 30 мин. и бяха затворили, и къде щях да спя ако не бях от тука (тука импровизирам, не знам може и да работят денонощно Smile ). И ми става гадно защото при всяка такава кофти постъпка се сещам за всеки ватман, който не е искал да ми отвори вратата, не защото не може, просто не искат да проявят малко съпричастност. И цялата тази злоба която пръскат тия хора, не не са хора а боклуци, се разпростира все повече. Та... недейте да се държите гадно с някого, защото някой се е направил на тъпанар пред вас. Кажете си, ебал съм ги в злобните и ограничени същества, аз на пук на ще се дъжа човечно!
Върнете се в началото Go down
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Писна ми от гадни хора...   Писна ми от гадни хора... Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 12:06 am

мдаа като се замисля не ми се ходи на училище точно заради такива хора гадни лицемери завистници и злобари с половината клас съм скран защото ми писна да им слушам глупостите а като се замисля че преди винаги съм ги подкрепял Neutral
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Писна ми от гадни хора...   Писна ми от гадни хора... Icon_minitimeПон Сеп 24, 2007 12:07 am

Слав...факт...винаги е било така и винаги ще бъде Twisted Evil
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Писна ми от гадни хора...   Писна ми от гадни хора... Icon_minitime

Писна ми от гадни хора...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Нещата от живота-
Идете на: