PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Съществува ли любовта?

Go down 
+4
go6on_kn
Радослава
HeaD
PrINce_kN
8 posters
АвторСъобщение
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

Съществува ли любовта? Empty
ПисанеЗаглавие: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 5:51 am

Ами чудя се има ли я!!! Вие как мислите?
Върнете се в началото Go down
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 8:37 am

Нали знаеш как е тия дето са я открили казват че я има ... тия дето не са .. обратното... абе нещо като НЛО всички са чували за него ама никой не го е виждал Twisted Evil
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 11:59 pm

"Око да види, ръка да пипне!" Laughing
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 8:18 am

Нема такова животно Laughing . Всичко е секс, пари и интереси Laughing Laughing
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 9:36 pm

go6on_kn написа:
Нема такова животно Laughing . Всичко е секс, пари и интереси Laughing Laughing
е тука не съм съгласна Rolling Eyes
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 10:41 pm

Най-искренно се радвам за което. И не ти пожелавам да мислиш така Dulsi Wink
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 12:19 am

хахахаха... леле .. абе не знам дали още я има тая тема във стария форум ама ... фанете попрегледайте я Twisted Evil
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeВто Окт 30, 2007 12:42 am

да приемем че съществува от там идва още едно понятие "Несподелена любов" Neutral Тва за мен е най-гадното чувство което може да съществува
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeВто Окт 30, 2007 10:20 pm

има и по гадни...важното е да не се зимаш на сериозно...земеш ли се на сериозно...смятай че ще ти минат всякакви щуротии през главата без които повярвай ми се живее много много много весело!Ама ако си тръгнал да ставаш писател споко на прав път си! Twisted Evil
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeСря Окт 31, 2007 1:35 am

това ми беше мечта като малък ама съм мн зле със българския език и нищо няма да излезе
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeСря Окт 31, 2007 2:15 pm

Ами...не знам ...да си писател хич не е лесно... или поне аз така го виждам... за да изненадаш някой с думи които всеки ги знае...не би трябвало да е нещо което всеки го може...то пак опира до любов..обичаш ли писането ще се получи... така е с всичко...за това всичко е изкуство.....нещо много се замислих Twisted Evil
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 10:24 am

Аз не съм от романтичките Laughing не вярвам в любовта.. scratch
Но ако попитате една 13 годишна госпожица вероятно ще успее да си спомни, как на моменти е искала да си пререже вените заради някой pirat пък може и да го е направила ддз Wink
sean_paul

Брой мнения : 19
Registration date : 02.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:11 pm

Точно така тия на по 13-14 години нз какво разбират обаче на секъде се "ин лофф". Каква любов на 13 години? Макар, че и за по натам не е сигурно според мене любов нема, освен към родителите /понякоа и към тях няма/...
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 10:33 pm

Амии след като сте толкова дърти вече Smile да ви попитам какви да ви наблюденията върху любовта и другите подобни човешки чувства и състояния ? Защо веднага слагате тези 12-13 годишни в някаква група на неандерталците едва ли не? Smile Всеки е бил на толкова и всеки е бил влюбен предполагам ? И все пак ми се струва че доста свалихте границата .. и едва ли на 12-13 може да се мисли за това.. увлечение може би да Wink Таа да речем 15-16 .. защо да не съществува тогава ? Но .. както започва така и свършва и остават хора с "разбити сърца". Не мислите ли че сами си изграждаме нещо подобно на имунитет с цел това да не се случва повече ? И може би както и от други фактори се променяме .. пазим се от всичко и не допускаме много неща до себе си само и само да не бъдем отново с "разбито сърце". Та може би точно тези мигове са най-приятни защото откриваш нещо ново и си истински Rolling Eyes
Дано сте ме разбрали scratch
https://pmgkn.bulgarianforum.net
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 11:05 pm

Дам...относно момента с пазенето и страхът като цяло след разбитите сърца...лично според мен си е някакъв вид инстинкт...
Когато едно малко дете се изгори на печката...то никога вече не я докосва, защото не иска да го болиSmileразбитото сърце наранява и понякога дори подсъзнателно ние изграждаме тая преграда към останалите Smile
И така...нека спра до тук...това си е само лично мнение все пакWink
А за възрастовитв граници...май няма смисъл от тях, защото колкото и клиширано да звучи..."За любовта няма граници".Въпроса си остава има ли такава Rolling Eyes
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitimeПон Мар 24, 2008 6:57 am

Радослава написа:
Дам...относно момента с пазенето и страхът като цяло след разбитите сърца...лично според мен си е някакъв вид инстинкт...
Когато едно малко дете се изгори на печката...то никога вече не я докосва, защото не иска да го болиSmileразбитото сърце наранява и понякога дори подсъзнателно ние изграждаме тая преграда към останалите Smile
И така...нека спра до тук...това си е само лично мнение все пакWink
А за възрастовитв граници...май няма смисъл от тях, защото колкото и клиширано да звучи..."За любовта няма граници".Въпроса си остава има ли такава Rolling Eyes

напълно съгласна съм с това мнение. За мен границите съществъват точно заради подобни "опарвания", но е прекалено лично, за да го обсъждам по форуми tongue
Примера за 12-13 годишните беше, защото повечето от тях стават сутрин с мисълта "дали някой ме харасва?".. "Днес ще си хвана ли гадже" и подобни. Колкото до мен самата била съм на тая възраст и мисленето е съвсем различно от сегашните 15-16, но никога не съм изпадала в подобни състояния, например да рисувам сърчица по тетрадките с чужди имена... Смисълат беше, че на тая възраст 12-13 не може да съществува кой знае какво обвързване, а от там и любов I love you
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Съществува ли любовта?   Съществува ли любовта? Icon_minitime

Съществува ли любовта?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Любов & Секс-
Идете на: