PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

За учителите, които НЕ стачкуват

Go down 
+2
Mart0o0o
go6on_kn
6 posters
АвторСъобщение
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

За учителите, които НЕ стачкуват Empty
ПисанеЗаглавие: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 10:50 pm

А учителите, които не стачкуват .... какво е мнението ви за тяхната позиция? Rolling Eyes
Върнете се в началото Go down
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 11:06 pm

Както каза една нестачкуваща учителка днес "някои учители не искаме да се нагърбваме с целия негативизъм, който ще последва от това увеличение на заплатите!" + тфа според мене нестачкуващите показват че има и здраво мислещи учители, които явно осъзнават че при нашия стандарт на живот исканията им са безумни, както и последиците от тяь! affraid
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 11:08 pm

Ами както каза една г-жа при въпроса на мой съученик защо не стачкува:"Не харесвам доводите на тази стачка" ние отвърнахме,че доводите на повечето стачки са едни и същи,за повече пари ,и тя отвърна: "Ами аз си имам пари,ей за това".
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 10:52 am

Ако има увеличение и за не стачкуващите ще има Wink А пък едно момче от моя клас запита една не стачкуваща г-жа дали когато спре стачката ще имаме часове при нея, понеже сега сме си ги зимали тея часове Laughing
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 8:54 pm

Една от нашите преподавателки отговори на въпроса, който и зададохме преди месец-дали всички учители ще стачкуват с...

"Не, защото във всвки учител живее по едно малко комунистче, което от време на време се обажда в него."

Което лично на мен много ми хареса, като изказване Twisted Evil
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeСъб Окт 20, 2007 11:49 am

Радослава написа:
Една от нашите преподавателки отговори на въпроса, който и зададохме преди месец-дали всички учители ще стачкуват с...

"Не, защото във всвки учител живее по едно малко комунистче, което от време на време се обажда в него."

Което лично на мен много ми хареса, като изказване Twisted Evil
Тфа ако не е г-жа Пипонова па те Laughing Laughing Laughing
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitimeСъб Мар 22, 2008 3:42 pm

Сега учителите които НЕ са стачкували няма да преподават през априлската ваканция, която всъщност вече е само 2 дни, но по принцип трябваше да е повече.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За учителите, които НЕ стачкуват   За учителите, които НЕ стачкуват Icon_minitime

За учителите, които НЕ стачкуват
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: За Училището :: :: Клюки-
Идете на: