PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Доволни ли сте от 1ви срок?

Go down 
+4
Радослава
PrINce_kN
Dulsi
go6on_kn
8 posters
АвторСъобщение
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

Доволни ли сте от 1ви срок? Empty
ПисанеЗаглавие: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПет Фев 01, 2008 4:42 pm

Е .... как беше? Минахте ли 1ви срок или ви оставиха на поправителен Smile.
Върнете се в началото Go down
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПет Фев 01, 2008 5:18 pm

то по принцип 1-ви срок неможе да останеш на поправителен,така че много народ се отарва Laughing
Иначе аз лично не съм доволна,ама кой го интересува.Последния 1 месец ни скасаха...от контролни и т.н.
От понеделник почваме на ново...
От нашия випуск май не остана човек харесващ историята Laughing Laughing Laughing
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeСъб Фев 02, 2008 9:14 pm

Иееее имам 3ка по математика Twisted Evil
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПон Фев 04, 2008 12:59 pm

При положение, че наистина , ама наистина много рядко се мярках в училище...може да се каже, че съм сравнително доволнаSmileФакт е , че винаги може повече, но пък ако постигнем всичко, към каво ще се стремим тогава Rolling Eyes
EnTrERy

EnTrERy

Брой мнения : 31
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПон Фев 04, 2008 3:53 pm

Евала доволен съм, ама Dulsi е права тоя изрод по история требва да го сменат!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vaskoOo

vaskoOo

Брой мнения : 31
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПон Фев 04, 2008 5:22 pm

Най ме е яд че взех слушебна заверка по Теоретична електротехника!!! drunken
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeПон Фев 04, 2008 10:46 pm

Дреме ви дали съм доволна Laughing Да кажеме, че съм доволна, но е по-важно юни-август да съм доволна Rolling Eyes
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeВто Фев 05, 2008 9:53 pm

Аз съм си напълно доволен, като изключиме историчката и глупавата стачка Twisted Evil
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeВто Фев 05, 2008 10:29 pm

Mart0o0o написа:
Аз съм си напълно доволен, като изключиме историчката и глупавата стачка Twisted Evil
извинявай ако има нещо ама при 6.00 би било нагло да си недоволвн Laughing Laughing Laughing
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitimeСря Фев 06, 2008 6:11 pm

Dulsi написа:
Mart0o0o написа:
извинявай ако има нещо ама при 6.00 би било нагло да си недоволвн Laughing Laughing Laughing
ае да не издребняваме Laughing Laughing Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Доволни ли сте от 1ви срок?   Доволни ли сте от 1ви срок? Icon_minitime

Доволни ли сте от 1ви срок?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: За Училището :: :: Клюки-
Идете на: