PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новият директор

Go down 
+2
HeaD
Mart0o0o
6 posters
АвторСъобщение
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeСря Фев 20, 2008 10:51 pm

Значи... не знаех къде точно да я сложа тая тема за това реших да е тук. Така сега по същество... Кой според вас ще е новият директор на "свидното" ни ПМГ Question Question Question
Имайте в предвид, че може да е САМО учител и се предполага, че ще е от ПМГ...
Сега очаквам и вашите предположения Twisted Evil

ПС: Аз наистина нямам представа кой може да е, но ще ми е интересно какво ще стане ако госпожа Везенкова се кандидатира и я изберат. Laughing
Върнете се в началото Go down
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeСря Фев 20, 2008 11:12 pm

Аз предлагам Козльо ... той ще вкара ПМГ-то или правия път или в кучи г**

п.п.първото е малко вероятно
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeЧет Фев 21, 2008 4:19 pm

Мисля, че г-жа Паскалева в момента е в отпуска и на нейно място е г-жа Дерманска...
Иначе...в ПМГ има учители, който успешно биха могли да заемат поста на директор...но кой ще е новият...незнам Rolling Eyes
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeЧет Фев 21, 2008 5:49 pm

Да ... доколкото знам госпожа Паскалева е в едногодишен неплатен отпуск. И мисля че при такива условия няма причина да се избира нов директор. Затова най - вероятно директор ще е госпожа Дерманска. По интересното е кой ще е временно новия заместник директор Rolling Eyes Rolling Eyes
sean_paul

Брой мнения : 19
Registration date : 02.11.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeЧет Фев 21, 2008 7:02 pm

Кюркчиева е зам. директор сега, а за нов директор Везенкова или Кюркчиева другите намат шанс.
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeЧет Фев 21, 2008 9:16 pm

Не мисля, че само 2 учителки могат да се справят с тази задача, но това вече си е въпрос на лично мнение...
Другата подробност е, че този, който стане заместник ще бъде много ангажиран, защото едва ли работата на директор е лека...и незнам до колко време ще му остава за влизане в часове и преподаване, което не е никак маловажно Rolling Eyes
EnTrERy

EnTrERy

Брой мнения : 31
Registration date : 02.09.2007

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitimeНед Фев 24, 2008 7:52 pm

Кюркчиева....
Sponsored content

Новият директор Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият директор   Новият директор Icon_minitime

Новият директор
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите