PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

какво правим след 12-ти клас...?

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

какво правим след 12-ти клас...? Empty
ПисанеЗаглавие: какво правим след 12-ти клас...?   какво правим след 12-ти клас...? Icon_minitimeНед Фев 24, 2008 9:52 pm

Позапитах се к'во ли ви се учи...тая тема върви и за студенти ама...айде да е тук та такам...Как решаваме какво да учим и всъшност как изобщо избираме....ама айде първо за ученето Twisted Evil
Върнете се в началото Go down
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: какво правим след 12-ти клас...?   какво правим след 12-ти клас...? Icon_minitimeВто Фев 26, 2008 9:48 pm

За мене е по-важно да ми е интересно и с удоволствие да го върша, но като не съм го правила как да знам дали ще ми е интересно ?! Затова гледам кое е с някакъв просперитет в бъдеще, не че това е гаранция, че след 5 години (ако стигна до дипломиране тогаваSmile ) ще е актуална тази професия.
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: какво правим след 12-ти клас...?   какво правим след 12-ти клас...? Icon_minitimeСря Фев 27, 2008 1:22 am

u.c. Единственият начин да разбереш е да опиташ ... а да и ако питаш мен единственото което ще продължава да просперира след 5 години със сигурност е Китай Laughing
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: какво правим след 12-ти клас...?   какво правим след 12-ти клас...? Icon_minitimeСря Фев 27, 2008 9:25 pm

HeaD написа:
ако питаш мен единственото което ще продължава да просперира след 5 години със сигурност е Китай Laughing

Съгласих се
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: какво правим след 12-ти клас...?   какво правим след 12-ти клас...? Icon_minitime

какво правим след 12-ти клас...?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: За Училището :: :: Кандидат-студенти-
Идете на: