PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Бездомните кучета

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

Бездомните кучета Empty
ПисанеЗаглавие: Бездомните кучета   Бездомните кучета Icon_minitimeЧет Авг 30, 2007 9:00 pm

Наскоро гледах едно клипче във вибокс http://www.zazz.bg/play:03966484 значи там се разрази голям спор дали тези кучета трябва да бъдат съжелявани или не. Незнам аз си мисля че по скоро трябва да се помогне на бездомните хора! Вие как мислите
Върнете се в началото Go down
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

Бездомните кучета Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бездомните кучета   Бездомните кучета Icon_minitimeЧет Авг 30, 2007 9:23 pm

Трябва да се помага: и на бездомните хора и на бездомните кучета
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

Бездомните кучета Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бездомните кучета   Бездомните кучета Icon_minitimeЧет Авг 30, 2007 10:17 pm

ами да но в наща държава не са само кучетата и бездомните, а и пенсионерите как мислите се живее с 50 лв пенсия освен това бездомните кучетата колко хора нападнаха и едва не убиха ''Жена ухапана от куче в двора на НСА'', ''Дете нападнато от хъски''- това са само част от заглавията в пресата, свързани с вечния проблем на България за бездомните кучета. Мисля че кучетата са един вид диви животни те могат да се справят да си намерят храна а как мислите се чувстват бездомние които трябва по цел ден да ровят в кофите за един залък хляб един коментар ми направи доборо впечатление: Дрън, дрън, дрън, да, ама не.
Кучета, казваш? КУЧЕТА?! Ти куче ли си или човек?! Избрал там някакви уж сладки кучета, та да разтопиш сърцата на хората и да ги изкараш (кучетата) ангели. ДА, АМА НЕ!
А пука ли ти за бездомните ХОРА, които (и ДА, не са само цигани!) всеки ден трябва да се унижават и да бъркат по чуждият боклук за да намерят нещо за ядене и да съберат рециклиращ материял за да получат жълти стотинки? А интересува ли те това, че всеки ден умират десетки хора за които никой нищо не знае? А това, че хората боледуват и няма кой да им купи лекарствата? Или дори мизерните пенсии на някои пенсионери? Интересува ли те? Предполагам да. Та нека направя и една бърза справка - бездомните кучета в България ЩЕ УМРАТ ако не са хората, които да им дават храна от съжаление. Това са диви животни, имат си инстинкти и знаят как да се пазят и оцеляват, не бери грижа. Хората превъзхождат останалите животни предимно с едно качество - интелект. Останалото е ясно - ние сме най-слабият биологичен вид на планетата ( за това и има толкова висока смъртност). Предпочитам кучетата да са заключени в някой кучкарник, отколкото всяка вечер да треперя по улиците дали няма да ми скочи някой помияр (да, имам страх от кучета) или върху детето ми.
Стига сте ревали всички, за Дарина не е имало толкова сълзи, колкото леете за животните. Какво прави човек "човек", състрадателността, нали? Да, но на първо място Е човек, после останалото. За това проевете малко състрадание първо към ХОРАТА, а после към ЖИВОТНИТЕ!
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

Бездомните кучета Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бездомните кучета   Бездомните кучета Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 2:15 pm

трябва да се скопят.. мисля, че така беше думата и постепенно да намалеят, защото особено напоследък има все повече нападения (за тези които гледат новини) така де да не ги убиват, защото винаги има кой да каже, че това е жестоко така, че това е другото решение
Sponsored content

Бездомните кучета Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бездомните кучета   Бездомните кучета Icon_minitime

Бездомните кучета
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Други-
Идете на: