PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

За какво си мислите в момента...

Go down 
+9
EnTrERy
Радослава
u.c.
TwiSteR_kN
Mart0o0o
Dulsi
PrINce_kN
HeaD
CnapKu
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
LANETS

Брой мнения : 9
Registration date : 13.09.2007

За какво си мислите в момента... - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 11:18 pm

Opitvam se da ne mislq Smile
Върнете се в началото Go down
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 6:56 am

Мисля си...че бяло фрапе или каквото и да е няма да пия вече ... Пих го към 10-11 .... все едно бях на кило водка ... буквално не знаех къде съм ... Прибрах се скромно у 2 ...легнах си ... сигурно до кам 3 и малко не съм запивала .... и у 6 affraid бях облещила фаровете .... е как да не се мразиш сега bounce
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 8:35 am

Току що ставам, след малко съм на кормуване и се чудя как да накарам инструктора да ме пусне поне един час след като свърша,защото вчера примерно ме държа още 2 ЧАСА в колата за да си говори с мен. scratch

!!!Пишете на кирилица
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 5:20 pm

гледах UFC'75 Champion vs Champion и си мисля че Мирко Кро Коп се изложи мн яко
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 6:02 pm

go6on_kn написа:
Току що ставам, след малко съм на кормуване и се чудя как да накарам инструктора да ме пусне поне един час след като свърша,защото вчера примерно ме държа още 2 ЧАСА в колата за да си говори с мен. scratch

!!!Пишете на кирилица
Да не караш при Красе с Ладата ?

Иначе .... супер забавен ден беше affraid Нямам друго какво да добавя Very Happy
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 6:54 pm

[quote="u.c]
Да не караш при Красе с Ладата ?

Иначе .... супер забавен ден беше affraid Нямам друго какво да добавя Very Happy[/quote]
Даааам,при съшия.Голема работа е,само да не те хване на приказка.
А иначе ... в момента си мисля че не трябваше да ям толкова много грозде Laughing
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 12:00 am

аз съм чул че гроздето се пие Rolling Eyes а си мисля че от утре се почва училище чувствам се раздвоен от една страна се радвам че се свърши със скуката от друга не ми се занимава с глупости
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 12:33 pm

Мисля си....колко е хубаво, че с класа сме отново заедно и колко е тъжно, че това ще е последната ни година така... Crying or Very sad
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПон Сеп 17, 2007 11:10 pm

мисля че човека който ми трябва го няма и ми е самотно Sad
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 18, 2007 10:01 pm

мдааа на вълна любов съм аз!!! Днес бях охрана на концерта Laughing пазих от малките децаLaughing
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 19, 2007 1:17 pm

Мисля си как винаги, когато вали се чувствам ужасно тъжна... Rolling Eyes
Напоследак нещата се случват все така...някак си...
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 19, 2007 3:10 pm

Хей, недей да се ръководиш от времето. Иначе ти предстоят 3-4 месеца депресия . Wink Wink
Иначе .. днес отчаяно се опитвам да не си разваля настроението заради времето и заради здравата хрема, която ме е хванала.И ... мисля си че май не съм толкова тъп, колкото си мислех по едно време Rolling Eyes Rolling Eyes
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 19, 2007 6:17 pm

Ммммм днеска не знам и аз деня как беше Question Exclamation
Нито хубав, нито лош....но искам ваканция, а едва сега всичко започва Mad

go6on_kn написа:
Хей, недей да се ръководиш от времето. Иначе ти предстоят 3-4 месеца депресия . Wink Wink
Иначе .. днес отчаяно се опитвам да не си разваля настроението заради времето и заради здравата хрема, която ме е хванала.И ... мисля си че май не съм толкова тъп, колкото си мислех по едно време Rolling Eyes Rolling Eyes

Да бяха само 3-4 .... докато не я приемат Laughing
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 19, 2007 8:26 pm

Матури, изпити...то направо си е за депресия.... Razz

Иначе....времето винаги е било от невероятно значение за настроението ми...дъждът навява някак мрачни мисли... Rolling Eyes
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПон Окт 01, 2007 9:38 pm

Мисля си че ме е мн яд и ще откача също така мисля че е голяма скукаRazz
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 5:48 am

чувствам се все едно са отрязали част от сърцето ми и са ме накарали да го изям послеSad
HeaD

HeaD

Брой мнения : 135
Registration date : 03.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 8:34 am

Е не може да е толко лошо Smile не е истина пак да е вторник и пак да съм до 9:30 вечерта на лекций!!!
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 11:57 am

Аз пък цяла сутрин бях на упражнения и изкукуригах Sad и вече не мога да мисля confused и ме чака лекция Sad и довечера ще се разпуска така ми се стврува Suspect
https://pmgkn.bulgarianforum.net
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 11:48 pm

Мисля си, че винаги може да бъде и по-лошоSmile
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 12:07 am

подозирам че си права Twisted Evil ако сега гледам филм каква е възможността утре в този красив ден четвъртък да се появя на живопис в 8 Ам ....? на бял кон Twisted Evil
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 12:15 am

мисля си как ми писна от това еднообразие всеки ден,а няма начин да го направя по-различно Crying or Very sad (а проблема е и че ме мързи - от леглото на училище и от училище в леглото )
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 12:17 am

Не знаеш какво изпускаш Twisted Evil
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 12:18 am

дай предложение Smile
HeaD

HeaD

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 12:22 am

Грам не те познавам ама има доста неща по интересни от спнае лежане и таркаляне от фотьоила в канапето!Аз като съм си в кн гледам да се поразтичам или поне дасе разхождам по тоя невероятен баир 'исарлъко .. действа много зареждащо!К'во то и да правиш не топли сотловете по кафетата Twisted Evil
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 11:08 am

Мисля си колко много задачи ме чакат за решаване, а аз се чудя каде да излезна само Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 2 Icon_minitime

За какво си мислите в момента...
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Развлечения-
Идете на: