PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

За какво си мислите в момента...

Go down 
+9
EnTrERy
Радослава
u.c.
TwiSteR_kN
Mart0o0o
Dulsi
PrINce_kN
HeaD
CnapKu
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

За какво си мислите в момента... - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 11:12 pm

Знае ли човек....понякога стават чудеса Rolling Eyes Laughing Twisted Evil
Върнете се в началото Go down
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 8:51 pm

до сега баща ми стеня че трябва в 11 часа всички уреди да са изгасени и трябва да съм в леглотоLaughing е луд ли е не ми се спи иска да си изпълнявам всички задължения а той нищо не прави поне да ми даваше ядене достойно за спортист които качва килограми а не да ям варени яйца по цел ден лошо ми е вече от тях

п.с
Търся си млада сппонсорка да се преместя да живея при нея, че тук не се издържа вече!!!! ИСКАМ СПОКОИСТВИЕ
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 9:38 pm

PrINce_kN написа:
до сега баща ми стеня че трябва в 11 часа всички уреди да са изгасени и трябва да съм в леглотоLaughing е луд ли е не ми се спи иска да си изпълнявам всички задължения а той нищо не прави поне да ми даваше ядене достойно за спортист които качва килограми а не да ям варени яйца по цел ден лошо ми е вече от тях

п.с
Търся си млада сппонсорка да се преместя да живея при нея, че тук не се издържа вече!!!! ИСКАМ СПОКОИСТВИЕ

Едва ли ще си на желаното спокойствие с младата спонсорка Laughing
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 11:07 pm

Изкам спокоиствие от баща ми да не ми стеня за глупости, а за спонсорката бих направил всичкоRolling Eyes
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСря Окт 24, 2007 8:23 pm

Мисля си, че трябва да спра да се нервирам за грешките на другите и също си мисля, че ме беше грижа за един човек, но уви вече не е така ... ЩОМ ТОЙ/ТЯ ТАКА И ТИ КАТА Exclamation НЯМА вечно аз са съм добрата писна ми !
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСря Окт 24, 2007 8:48 pm

Хората са подли и често носят маска, колкото и банално да звучи, но това е една друга тема...
Мисълта ми беше, че не си струва да се ядосваш или тормозиш за някой, който не е оценил какъв невероятен човек си!!!

Ти можеш и го знаеш, а това е най-важното! Wink
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСря Окт 24, 2007 10:47 pm

в живота срещаш много хора .. едни си отиват .. други идват и така Wink така че .. все повече си мисля че онези приказки да не гледаш толкова сериозно на живота са верни .. или поне за нашата възраст .. Wink
https://pmgkn.bulgarianforum.net
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 11:57 am

Мисля си че е мн гадно когато си готов да дадеш за някой всичко, а той нехае за чувствата ти. Гадно е нали?
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 4:17 pm

Мерси Ради ! Embarassed

Мисля си за ... петък вечер Laughing
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 4:27 pm

Мисля си, че в най-трудните си моменти човек винаги е сам. А тая мисъл хич не ме радва Rolling Eyes
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 7:46 pm

Мисля си в каква гадна ротина се превръща живота...и, че най-жалкото е, че самите ние го правим такъв.

Мисля си как хората често забравят какво са значили някога другите за тях и как с всеки ден се превръщат във все по-безчувствени същества Rolling Eyes

....това определено ме натъжава в последно време Rolling Eyes
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 8:21 pm

Радослава написа:

Мисля си как хората често забравят какво са значили някога другите за тях и как с всеки ден се превръщат във все по-безчувствени същества Rolling Eyes
Ох ... само ако знаеше колко си права .. и за колко хора е валидно това ... наистина е жалко Rolling Eyes Rolling Eyes
CnapKu
Admin
CnapKu

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 9:35 pm

Радослава написа:

Ми .. просто живот Smile Аз поне си го обяснявам и в любовта така или привличането и тн. Първия път срещаш човек който има сходни интереси с теб... има нещо между вас .. всичко е прекрасно... докато не стане нещо и всичко се обръща с главата надолу Wink казват ти че вече нещата са различни и такам Sad претърпяваш да речеме първото голяма разочарование ... и (поне за мен) трудно можеш да изпиташ отново нещо подобно... Така искаш не искаш ставаш по-затворен ... страх те е от ново такова разочарование и така ... лека полека се натрупва всичко и за жалост ставаме едни ... зомбита Smile и като се замислиш всичко е мн просто ... Sad
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 12:20 am

CnapKu написа:
Радослава написа:

Ми .. просто живот Smile Аз поне си го обяснявам и в любовта така или привличането и тн. Първия път срещаш човек който има сходни интереси с теб... има нещо между вас .. всичко е прекрасно... докато не стане нещо и всичко се обръща с главата надолу Wink казват ти че вече нещата са различни и такам Sad претърпяваш да речеме първото голяма разочарование ... и (поне за мен) трудно можеш да изпиташ отново нещо подобно... Така искаш не искаш ставаш по-затворен ... страх те е от ново такова разочарование и така ... лека полека се натрупва всичко и за жалост ставаме едни ... зомбита Smile и като се замислиш всичко е мн просто ... Sad

Определено...
Ето това е страшно жалко, че ние самите се правим такива, превръщаме се един в друг в някакви отвратителни човечета..
И в крайна сметка, за какво ни е тоя разум, нали с него се отличаваме от животните...Но защо го притежаваме, като се държим първично и животински в много от ситуациите...

Как изобщо може да твърдим, че обичаме някого, като след време, рано или късно, умишлено го отуждаваме от себе си и го зачертваме от живота си...Защо се обещават някакви неща, при положение, че те не се изпълняват...

Винаги когато се замисля над подобни неща, изплуват толкова много въпроси, на които поне аз не мога да дам логичен отговор...
CnapKu
Admin
CnapKu

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 12:28 am

Ми ... няма отговор Smile или още не сме го открили .. и гледаш да не се стига до там .. и ставаме такива scratch Дрои и в момента толкова мн неща са ми в главата Smile ама като се замисля какъв е смисъла да ги казвам или пиша или ... и аз не знам silent
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 2:20 pm

Някога, някой беше казал, че винаги ИМА смисъл...а дали е така...кой ще ни каже... Smile

Мисля, че да намериш смисъл в безсмисленото е изкуство!Просто една крачка към така недостижимото себепознание, но....човек никога не може да бъде сигурен в нищо, дори и в себе си Rolling Eyes
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСря Ное 14, 2007 7:30 pm

Други ден имам състезание свалям 3 кила (не са мн) сега съм гладен. Мисля си че ми писна да ставам само 3тиNeutral
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeЧет Апр 17, 2008 9:03 pm

Мисля си...как нещо, което е заемало водещо място в живота ми си отива...мъчи ме мисълта, че цифром и словом ми остават още 2 седмици училище и после...няма да се оплаквам, че трябва да ставам рано за 1-я час, няма да чакам да бие звънеца, няма да се чудя кое контролно кога е...на пръв поглед през цялото време тези неща са ми били в тежест едва ли не, а толкова много ще ми липсват...
Гадното е, че липсата се усеща отдавна...странно е как всеки миг прекаран в някоя класна стая е като последен, всяка щуротия е запомняща се, всяка усмивка е от сърце...
Знам, че всеки край е ново начало и нито сме първите, нито ще сме последните, които завършват училище, но просто...хората, обстановката, дори сивото ежадневие, ще ми липсват ужасно много...
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Апр 18, 2008 6:19 pm

мисля, че тази тема е гигантски дневник Smile

така де.. като е тръгнало и аз да се разпиша king

Мисля си защо приятелите ми със всеки ден все повече се променят? ? Мисля си защо не се разгоня и аз и да стана оборотна? Мисля си защо директорката е толкова зле та да нарави униформите задължителни само за 9 и 10 клас??? Мисля си защо трябва да уча за свойствата на ядрото на клетката след като не съм биологически профил? Да не би някой ден да ми спаси живота или да блесна с обща култура... едва ли? Мисля си дали не е крайно време да се изкъпя.... confused ? Мисля си, че започна да ме боли главата от мислене scratch
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПет Апр 18, 2008 6:59 pm

Като се разгониш и се изкъпеш ми се обади cheers
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСъб Апр 19, 2008 9:54 am

също така мисля, че откакто спрях да спамя тоя форум е малко замрял... alien
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeСъб Апр 19, 2008 11:24 pm

MatSitY написа:
също така мисля, че откакто спрях да спамя тоя форум е малко замрял... alien

Или просто 50% от пишештите нямат време да се почешат, пък да пишат във форума Cool
Мисля си....как сега се мразя, по простата причина, че се нагмуцах яко и корема ми ще се пръсне ... Sad pig
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПон Май 19, 2008 1:34 pm

Последния ми понеделник в даскалото...но дали се радвам или ми е мъчно и аз не мога да кажа Rolling Eyes И все пак още 3 дни и толкоз ...
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeПон Май 19, 2008 3:15 pm

u.c. написа:
Последния ми понеделник в даскалото...но дали се радвам или ми е мъчно и аз не мога да кажа Rolling Eyes И все пак още 3 дни и толкоз ...

Аз го пропуснах и също така незнам дали се радвам или ми е мъчно Rolling Eyes
Кофти е когато след 5 години теглиш чертата да осъзнаеш, че си бил използван...и все пак....всеки край е едно ново начало Wink
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitimeВто Май 20, 2008 5:22 pm

Радослава написа:
u.c. написа:

Аз го пропуснах и също така незнам дали се радвам или ми е мъчно Rolling Eyes
Кофти е когато след 5 години теглиш чертата да осъзнаеш, че си бил използван...и все пак....всеки край е едно ново начало Wink

използван? в какъв смисъл.. аз по-скоро бих свързвала 5те години с хубави спомени отколкото с използване
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: За какво си мислите в момента...   За какво си мислите в момента... - Page 3 Icon_minitime

За какво си мислите в момента...
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: Свободно Време :: :: Развлечения-
Идете на: