PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво не ви харесва в ПМГ?

Go down 
+8
PrINce_kN
MatSitY
sean_paul
Радослава
Mart0o0o
TwiSteR_kN
Dulsi
go6on_kn
12 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163
Registration date : 28.08.2007

Какво не ви харесва в ПМГ? Empty
ПисанеЗаглавие: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeЧет Дек 27, 2007 7:10 pm

В друга тема стана въпрос за това, че някои от вас не им харесва в ПМГ по една или друга причина. Аз лично съм останал с много хубави спомени от там като цяло - имаше си ги и неприятните моменти разбира се но .. като цяло там ми беше яко. Та ... какво не ви кефи?
Върнете се в началото Go down
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 4:02 pm

До тази година почти нямаше нещо,което да не ми харесва,но след тази стачка учителите се постараха доста да направят така,че да е по-логично да се пита - какво ни харесва.
Сега в училище е пълен ад поне според мен и повечето мнения,които съм чула.На всеки му е през... дали ще се справиш или не.По доста предмети още нямаме и 1 оценка и естествено пак ние сме виновните за това.Седмицата преди Коледа всеки ден имахме контролно,а четвъртака цели 3,по правилник уж нямат това право,но учителите казаха да не си измисляме глупости и че имат пълното такова,и че ние сме виновни,че не сме ги били направили по-рано.Еми да,сигурно сме виновни,че не ходехме на училище 2 месеца и нека си понесем последствията.
Този срок "най-елитното училище" ще се постарае да няма отличници,поне ще спестят някой лев от стипендиите. Laughing
TwiSteR_kN

TwiSteR_kN

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 6:23 pm

vsichko si e super afro
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 6:56 pm

Аз като се замисля мога много косури да намеря на свидното ПМГ, обаче от друга страна останалите кюстендилски училища са още по-зле. Обстановката, в която "учат"(пият) Very Happy не може да стъпи и на малкия пръст на ПМГ. Също така каква по-нанатъчна реализация може да очакваме, ако неаме кадърни учители, които да ни дават по 2-3 контролни на ден.
И нека не се оплакваме че е трудно, защото когато станеме студенти ще разбереме че в пмг е било песен Smile
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 7:12 pm

абе момко,ако от тебе нищо не става и по 10 контролни да имаш, и в което и да си училище е все тая Wink
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 8:49 pm

Само да вметна: наистина нямат право да ви дават по повече от едно обявено контролно на ден и по повече от 3 обявени контролни в седмицата. Поне по мое време такъв беше правилника. Всеки слу1ай тази година ще е голяма пародия за всички .. само да му мислят кандидатстващите другите .. ше се оправите .. не сте се преучили сигурно Laughing
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeСря Яну 02, 2008 12:22 am

Тази година ситуацията никак не е розова...
Броят оценки и честите контролни наистина са един доста неприятен момент, но...ако всичко върви като по вода и няма интрига, едва ли ще бъде интересно...Twisted Evil
Не, че на мен ми харесва създалата се ситуация и ми е много приятно да ме юркат, но...ако гледаме само негативната страна на нещата, по-добре да се отпишем...
Иначе след вече 5 години в ПМГ се научих да го обичам с всичките му приоритети и недостатъци и наистина ще ми бъде мъчно за него след някой и друг месец Wink
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeСря Яну 02, 2008 12:31 am

в момента точно не виждам положителна страна Rolling Eyes
тая натематика ще ми съсипе здравето просто Crying or Very sad
Mart0o0o

Mart0o0o

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeСря Яну 02, 2008 1:04 pm

Dulsi написа:
ех тая натематика... Evil or Very Mad
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeСря Яну 02, 2008 11:07 pm

Mart0o0o написа:
Dulsi написа:
мн смешно pale
гледай пак да не ми обесняваш,че пак ще стеняш "ти не си четеш уроцитеее,пак искаш да разбираш" Laughing
Mart0o0o

Mart0o0o

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeЧет Яну 03, 2008 12:25 pm

Dulsi написа:
Mart0o0o написа:
Dulsi написа:
мн смешно pale
гледай пак да не ми обесняваш,че пак ще стеняш "ти не си четеш уроцитеее,пак искаш да разбираш" Laughing
не съм излъгал Smile
sean_paul

Брой мнения : 19
Registration date : 02.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:27 pm

Въпроса трябва да бъде зададен какво ви харесва в ПМГ, защото така списъка ще е по-кратък...
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:42 pm

sean_paul написа:
Въпроса трябва да бъде зададен какво ви харесва в ПМГ, защото така списъка ще е по-кратък...

аз харесвам новите чинове и щорите Cool не ми харесва гигантския телевизор на 2рия етаж и капещите тоалетни No
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:47 pm

Не ми харесва мъжката съблекалня в големия физкултурен салон, не ми харесва физиката и математиката (говоря за класни стаи)
sean_paul

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:51 pm

MatSitY написа:
sean_paul написа:

аз харесвам новите чинове и щорите Cool не ми харесва гигантския телевизор на 2рия етаж и капещите тоалетни No

какво им харесваш на щорите или чиновете? Всикчо вече е счупено или го няма загледайте се как по някои прозорци вече няма нищо, па и нормални пердета не могат да сложат...пример историята при Стоянов...
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:55 pm

sean_paul написа:
MatSitY написа:
sean_paul написа:

какво им харесваш на щорите или чиновете? Всикчо вече е счупено или го няма загледайте се как по някои прозорци вече няма нищо, па и нормални пердета не могат да сложат...пример историята при Стоянов...

Кабинетите при стоянов изобщо не са поправяни, а пердетата там сигурно са на възрастта на майка ми. Чиновете, ако някой ги счупи се сменявата винаги е така.. особено в математиката всяка седмица отива по един... Щорите са си хубвави drunken
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:57 pm

Признавам си че съм голем вандал досега съм счупил Rolling Eyes 3 4 чина.
Прощавайте другарчета
sean_paul

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 5:59 pm

Щорите навсякъде са огънати, чиновете издраскани, защото никой не следи какво се прави,а да и са си доста паянтови, а за кабинета на Стоянов давах пример за пердетата макар, че стъклата са в окаяно състояние изглеждат се едно некой си е сглобявал пъзел...за тия 2000 лева телевизор можеха да сменат прозорците поне в 1 кабинет
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 6:04 pm

за щорите ние сме си виновни
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 7:26 pm

PrINce_kN написа:
Признавам си че съм голем вандал досега съм счупил Rolling Eyes 3 4 чина.
Прощавайте другарчета
докато не се научим да пазим мисля,че нямаме право да се оплакваме какво е
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 10:46 pm

Именно, защото всичко, което има като материална база ни е дадено наготово...а от нас зависи колко дълго ще се възползваме от нея Wink
Само да отбележа, че другите училища да в далеч по-окаяно състояние...не само, че нямат щори, а пердетата са мираж...за нови чинове и столове не биха си и помисляли, да не говорим за плазми Twisted Evil
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeНед Мар 23, 2008 11:03 pm

дам,напално си права.
Аз съм напълно доволна от нашето училище.
Smile
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПон Мар 24, 2008 4:05 pm

Плазмата май е спечелена от някакъв проект ако не се лъжа Люсе от 12 клас (Хер) май по негово проект или нещо от сорта
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПон Мар 24, 2008 4:09 pm

Напълно възможноSmileТогава веднага се поправям, че не всичко ни е даденостWinkМай печелим доста неща по тия проекти, това говори само хубаво за учениците на ПМГ(добре, че вандалската страна остава скрита) Cool
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitimeПон Мар 24, 2008 6:07 pm

дам плазмата е спечелена от някакъв проект.Само дано спечелим и някой друг,че да купят някое друго хапче,та сестрата да не мърмори постоянно Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? Icon_minitime

Какво не ви харесва в ПМГ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: За Училището :: :: Клюки-
Идете на: