PMG Kyustendil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PMG Kyustendil

ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво не ви харесва в ПМГ?

Go down 
+8
PrINce_kN
MatSitY
sean_paul
Радослава
Mart0o0o
TwiSteR_kN
Dulsi
go6on_kn
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
MatSitY

MatSitY

Брой мнения : 60
Registration date : 16.09.2007

Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПон Мар 24, 2008 6:47 pm

Да бе... сестрата кога дойде кога не... винаги като ми потрябва я нама Evil or Very Mad
Върнете се в началото Go down
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 11:47 am

И да спечелят проект за нов принтер (и листа към него ) Laughing че ми писна да си плащаме като трее да преснимаме нещо... или па ако ни потребва уведомително писмо
u.c.

u.c.

Брой мнения : 133
Registration date : 09.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 2:48 pm

Mart0o0o написа:
И да спечелят проект за нов принтер (и листа към него ) Laughing че ми писна да си плащаме като трее да преснимаме нещо... или па ако ни потребва уведомително писмо
Тва не е зарди принтера. Ако си си платил за охраната 10 или там по колко пари се иска, нямаше да ти искат за уведомително писмо и за преснимване в канцеларията Wink
Dulsi

Dulsi

Брой мнения : 168
Registration date : 04.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 4:47 pm

Разбрах,че сутринта са ви изненадали с нов облик на училището Rolling Eyes
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 5:33 pm

Dulsi написа:
Разбрах,че сутринта са ви изненадали с нов облик на училището Rolling Eyes

милия господин Laughing и горкото ни училище... сега ще викат цялия випуск на разпит при директорката.. така де не целия випуск, но "а", "б" и "в", защото на биологията Миленкова им преподава по математика Laughing а аз пък разбрах, че Стоилова е стачкувала Twisted Evil
Радослава

Радослава

Брой мнения : 158

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 6:23 pm

Ама другарчета, я разкажете по-подробно , да разберем и ние дето понякога изобщо забравяме облика на училището Twisted Evil Та...сега сериозно...за какво иде реч, ако не е тайна scratch
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 6:37 pm

дам Стоилова днес не е преподавала,оставила е класа ни сами да се оправят,а утре имаме контролно .....
Ами и аз незнам точно,само ми разказаха,но утре ще ходя и аз да огледам,че любопитството ми надделя болестта
Laughing
Просто било навсякъде с цветущи надписи относно г-н Стоилов
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 7:15 pm

Упс...това не звучи обнадеждаващо Rolling Eyes
Между другото ми се въртеше в главата, че може да има някакви такива изцепки в отсъствие на контрол...т.е...със смяната на директор...ама може и това да няма нищо общо..знам ли Rolling Eyes
PrINce_kN

PrINce_kN

Брой мнения : 182
Registration date : 29.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 25, 2008 7:19 pm

Днес Стоилов беше жестоко обиден дръпна ни една реч... загубихме половината час жив здрав да е Laughing
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeСря Мар 26, 2008 8:56 pm

Днес когато ходих да си извинявам отсъствията всичко беше заличено, боядисано и лъснато .... Нямах честа да видя какво сте направили на училището ни Laughing
Радослава

Радослава

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 1:38 pm

И аз "изпуснах"... Twisted Evil
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 5:48 pm

новината е че ако не се намери виновникът всички ще трябва да даваме по 25 лв което от трите класа прави общо 1950 лв не мислите ли че парите са доста?
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 6:03 pm

PrINce_kN написа:
новината е че ако не се намери виновникът всички ще трябва да даваме по 25 лв което от трите класа прави общо 1950 лв не мислите ли че парите са доста?

съгласна съм! За боята дето ще трябва да сложат - мах 200лв. , а за това дето са го измазали (гипса - както казаха..) не мисля че е 1700лв. Laughing Според мен, за да плати някой по скоро трябва да се поиска разписка за разходите! А не сега да ни изстискват! А да - да кажеме още около 40лв за работниците albino Бог знае какво са измислили и директорката иска да и платиме и кой знае какво още, ама само ни замазва очите с това.. да не сме расли в гората?!?!?! Това е нереална сума! На човек по 25лв. казаха! pig Много ще ми е весело, ако наистина сумата е по-малка.. такъв срам за директорката Very Happy още в началото да се изложи lol!
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 6:20 pm

Просто искат да ви стреснат и да си признае този който го е направил Wink Да не говорим че може да е човек от езиковата .. до колкото знам този преподаваше преди това там Rolling Eyes как ще ме накарат да си давам парите когато им скимне bounce
https://pmgkn.bulgarianforum.net
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 6:48 pm

Той преподаваше ама каква е логиката на стената да пише ПМГ те мрази... дай си оставката... не си за тук и тн ако беше някой от ЕГ нямаше ли да пише по скоро стой си тука и такива неща
CnapKu
Admin
CnapKu

Брой мнения : 100

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeЧет Мар 27, 2008 6:52 pm

няма значение Wink
https://pmgkn.bulgarianforum.net
go6on_kn
Випуск 2006
go6on_kn

Брой мнения : 163

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 1:49 am

Според мен си е от ПМГ. И освен това съм сигурен, че из училището е много вероятно да се знае кой е (поне между учениците). Освен това мисля, че това е най-голямата пубертетска глупост, за която съм чувал (и виждал вече) в последно време. И определено на това детенце( или детенца) мястото му не е вече в това училище, колкото и пресилено да звучи. Rolling Eyes
u.c.

u.c.

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 11:29 am

Чудя се охраната къде е спала докато са драскали отвън Rolling Eyes
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 2:04 pm

u.c. написа:
Чудя се охраната къде е спала докато са драскали отвън Rolling Eyes

ohranata si trygva v 10

(sry za latinicata na 4ujdo pc sym)
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 8:55 pm

100% този/тези, които са го направили са се похвалили на някой и сега след като ви карат да давате пари ще излезне на яве кой е злосторника Twisted Evil
PrINce_kN

PrINce_kN

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 9:57 pm

Вчера писахме на едни листчета "в Пмг и отличниците те мразят" в полицията ще се прави експертиза и ще хванат виновника по почерка
MatSitY

MatSitY

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeСъб Мар 29, 2008 11:53 am

PrINce_kN написа:
Вчера писахме на едни листчета "в Пмг и отличниците те мразят" в полицията ще се прави експертиза и ще хванат виновника по почерка

Според мен не могат да го хванат така! Най-много да стреснят кръга! Момчетата и без това пишете еднакво грозничко pirat Така де не си давате зор bom Това е просто почерк, а и писането със спрей и писането в тетрадка са много различни + това ако тоя дето е писал на стената е бил малко по-досетлив 100% се е сетил да си промени почерка! study
Dulsi

Dulsi

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeСъб Мар 29, 2008 12:12 pm

главата си залагам,че са били момчета (нищо лично Twisted Evil ),така че кръга си е стеснен от сега
sean_paul

Брой мнения : 19
Registration date : 02.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeСъб Мар 29, 2008 12:29 pm

Който си е сменил почерка е направил най-голямата грешка, защото класните от 1 срок са при графолога, а и вчера 7-8 човека ми казаха, че вече си има заподозрени главни така, че.....а и почти всички, които са ми казвали ми казват еднакви имена....
Mart0o0o

Mart0o0o

Брой мнения : 119
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitimeСъб Мар 29, 2008 6:46 pm

Хмм честно казано си мислех че ще остават нещата така... Twisted Evil
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво не ви харесва в ПМГ?   Какво не ви харесва в ПМГ? - Page 2 Icon_minitime

Какво не ви харесва в ПМГ?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PMG Kyustendil :: :: За Училището :: :: Клюки-
Идете на: